Zipper Plastik Kab

  • China Manufacture Supply Type No.3,5,8,10 Plastic Zipper Vislon Zipper Long Chain In Roll

    China Manufaktur Tipe Pasokan No.3,5,8,10 Plastik Zipper Vislon Zipper Rantai Panjang Ing Roll

    Plastik / resin / delrin / vislon zipper chain dawa biasane kalebu No.3, No.5, No.8, No.10, No.15, No.20.

    Plastik / resin / delrin / vislon zipper chain dawa umume digunakake kanggo bagasi, tas utawa nggawe zippers rampung kanggo sandhangan lan ing.

    Ana macem-macem jinis untu, kayata untu umum, untu jagung, untu tipis, untu persegi, untu segitiga, untu tengkorak utawa untu fashion liyane.Pita kasebut uga bisa digawe kanggo tape khusus liyane, kayata pita emas, pita perak lan pita film reflektif uga.Untu bisa dilapisi ing macem-macem warna.Contone, werna perak mengkilat, warna emas mengkilat, warna nikel ireng mengkilat, warna pelangi mengkilat utawa warna liyane.Bisa ditindakake miturut syarat pelanggan.

  • Garment Bags Plastic Zipper Special Teeth Plated Gold, Silver, Black Nickel, Copper, Rainbow Teeth China

    Tas Garmen Plastik Zipper Gigi Khusus Dilapisi Emas, Perak, Nikel Ireng, Tembaga, Gigi Pelangi China

    Plastik / resin / delrin zipper khusus duwe No.3, No.5, No.8, No.10, No.15, No.20.Gigi khusus plastik / resin / delrin zipper digunakake kanggo sandhangan, koper, tas lan liya-liyane.

    Ana macem-macem jinis untu, kayata untu logam, untu jagung, untu tipis, untu kothak, untu segitiga, untu tengkorak, untu bunder cilik, untu kothong, untu dinamis, untu gedhang utawa untu fashion liyane.. Iki untu khusus bisa dilapisi kabeh. jinis werna kaya salaka, emas, ireng nikel, tembaga, etc.Tape khusus kalebu pita emas, pita perak, tape pola khusus, untu sing cocog lan slider penarik sing apik, apik lan fashion kanggo sandhangan.

  • Manufacture No.5 Plastic Zipper Resin Zipper Delrin Zipper Close End Autolock Slider From China

    Pabrik No.5 Plastik Zipper Resin Zipper Delrin Zipper Close End Autolock Slider Saka China

    Plastik / resin / delrin zipper duwe No.3, No.5, No.8, No.10, No.15, No.20.Plastik / resin / delrin zipper tutup tutup biasane digunakake kanggo bagasi, tas, tekstil omah, sepatu, celana, jaket, olahraga, tenda lan liya-liyane.

    Ana macem-macem jinis untu, kayata untu umum, untu jagung, untu tipis, untu persegi, untu segitiga, untu tengkorak, lan liya-liyane. Bahan tape kasebut poliester.Bahan untu biasane pom saiki.Iki jenenge untu atos.Produksi: injeksi untu lan gapping, ngumbah-nglebokake panggeser-nggawe mandeg ndhuwur lan ngisor mandeg-nglereni-packing.

    Zipper plastik/resin/delrin nduweni kaluwihan:

    Pita datar, untu alus, slider kuwat, zipping lancar.
    Eco-loropaken, azo-free, fastness werna dhuwur saka dyeing.
    Panggeser tanpa timbal lan bebas nikel.
    Kualitas apik, packing kuwat, produksi cepet.

  • Wholesale Custom No.5 Plastic Zipper Resin Zipper Delrin Zipper Open End For Clothes From China Factory

    Grosir Custom No.5 Plastik Zipper Resin Zipper Delrin Zipper Open End Kanggo Sandhangan Saka Pabrik China

    Plastik / resin / delrin zipper utamané duwe No.3, No.5, No.8, No.10, No.15, No.20.Padha digunakake digunakake kanggo sandhangan kaya jaket, jas, jas mudhun, jas angin, nyandhang olahraga, sandhangan anak utawa kanggo liyane kaya tarub lan ing.

    Nduwe macem-macem jinis untu kaya untu umum, untu jagung, untu tipis, untu persegi, untu segitiga, untu tengkorak utawa untu fashion liyane.Lan bisa nggawe desain tape khusus liyane.Proses produksi: injeksi untu lan gapping, ngumbah-tancep film-punching bolongan- -nyuntikake mandeg ndhuwur lan pin & kothak-panglebokake panggeser-motong-mriksa lan packing.Zipper plastik rong cara mbukak mburi, sijine loro slider, siji ndhuwur slider, siji ngisor slider, nalika narik loro slider menyang tengah, iku "X" jinis.

    Kauntungan zipper kaya resistance karat, kateguhan, resistance nyandhang.Lan untu khusus apik kanggo sandhangan fashion.